За нас

За нас

Кои сме ние и кой е нашия бизнес ?

Фирма Антониони55 ЕООД е създадена от Борис Борисов през 2000г. като малък семеен бизнес, и прераства във водеща компания в строителната дейност по Южното черноморие.
Екипа се състои от опитни специалисти, голям автопарк и оборудване, което в синхрон може безопасно и ефективно да се справи с всеки по големина проект.

Фирмата предлага следните услуги:
  • Изкопни услуги
  • Разрушителни услуги
  • Обратни насипи и вертикална планировка
  • Изграждане на буни
  • Транспортни услуги

Строителна механизация в Бургас и областта

Зад всички тези услуги на Фирмата стоят най-новите строителни машини и механизация в областта, работещи при всякакъв вид терен и метеорологични условия, управлявани от опитен персонал. Фирмата е с дългогодишен опит и със здрави връзки в строителния бранш, което е формирало широкия ни професионален опит и висок професионализъм. Стоим повече от 18 години отговорно зад всеки наши строителен проект и договор изпълнен с високо качество, в срок и на преференциални цени.

Ние сме ангажирани да свеждаме до минимум въздействието си върху околната среда и да се грижим за всички строителни отпадъци и инертни марериали при изграждането или укрепването на съоръженията.

Нашата цел е клиентите ни да са напълно удовлетворени в края на проекта, което се вписва отлично в нашата фирмена политика:

  • Клиента на фокус
  • Сигурност
  • Качество

Свържете се с нас днес, за да разберете как нашият опит и технически познания ще ви помогнат да спестите време и пари.

Нашите Услуги
0+

Завършени Проекти

0+

Експертни Специалисти

0+

Доволни Клиенти

0+

Години в бизнеса

Клиентски Препоръки

Антониони 55 ни помага да поддържаме професионалното си ниво пред нашите клиенти. В миналото ние използвахме транспортни услуги и на други фирми, но те не предлагаха толкова добри цени.

Client
Теодор Контати

Тодоров и син 99

Ние от Община Несебър използваме услугите на Антониони 55 повече от 10 години. Техните работници са винаги на високо ниво и предлагат качествена и винаги надеждна услуга.

Client
Валентин Димов

Община Несебър

С Антониони 55 сме много добри бизнес партньори. Винаги се обръщаме към тях като подизпълнител на различни дейности свързани с нашия бизнес. Никога не са ни разочаровали. Препоръчваме!!!

Client
Паскал Паскалев

Деница лукс

В съвместен бизнес сме вече повече от 15 години. Антониони 55 винаги са се доказали като надежден и професионален партньор. Предлагат множество гъвкави условия, което е плюс за ншия бизнес.

Client
Григор Найденов

Хоум Сървис ООД

Специално с изкопната си дейност Антониони 55 нямат равни и опеделено добавят стойност на нашия бизнес. Придържат се към стриктен график на доставки на квалифицирани и ефективни работници. Успех!!!

Client
Добрин Ефремов

Плана-Б

Нашите Партньори

Горди сме с дългогодишните и тесни връзки с нашите верни бизнес партньори

Пишете ни Сега

Ние ще се радваме да работим за Вас